Konkurranse

Side: 1 2 3 > >>

Bryne Open 30. mai 2015

6 Juni 2015

Osu!


Hei alle sammen.


Vil takke alle sammen for nok en gang ett vell gjennomført stevne. Vi ha igjen vist at dette er vi flinke til.


Dere har alle gjort en kjempejobb.


Vil også få takke de som har vert med å sponset oss:


Coop Mega Nærbø


Gilde


Tine ost


Stavnheim nå Vibe


Coca Cola


Bryne Bowling


Vil også få takke alle som har vert så snille og stilt med kaker/boller

NM Trondheim 2015

16 Februar 2015
I helga blei det arrangert NM i karate i Trondheim. Bryne stilte mannsterkt opp med 7 utøvarar i kamp og 2 i kata. Stian Mossige og Astrid Caroline Hansen Braut var først ut i kata. Etter første runde låg Astrid på ein foreløpig andre plass, men i finalerunden var ho aller best og kom dermed på 1. plass og blei noregsmeister i kata for damer. Stian kom dessverre ikkje vidare i klassen for juniorer kor det var veldig mange påmeldte.
I kamp derimot er Stian i sitt ess og vant suverent sin første kamp mot ein motstandar han tidligare har beseira to gongar. I finalen møtte han Henning Herigstad som også er frå Bryne Karate Klubb. Det var ein jamn kamp som kunne gått begge vegar, men til slutt var det Stian som gjekk av med sigeren og blei norgesmeister i gutar mellomvekt. Henning fekk dermed sølv. I finalen gutar tungvekt var det Ole Hermansen som representerte Bryne. Her var det ingen tvil om kven som var best, og etter mange harde spark gjekk Ole av med sigeren og vant klassen sin.
I fullkontakt hadde Bryne fire utøvarar. Først ut var Geir Kristian Hope Kyllingstad i lettvekt. Geir Kristian er ein erfaren utøvar og la inn mange gode spark og vant semifinalen. I finalen møtte han ein spretten utøvar som var vanskelig å kome inn på. Kampen var likevel jamn og blei først avgjort då Geir Kristian blei knocka ut. Geir Kristian kom dermed på ein solid andre plass. I mellomvekt stilte Rasmus Orstad. Han gjorde kort prosess med harde spark som sette motstandaren ute av stand til å fortsette. Rasmus vant dermed klassen sin. Bjørn Eirik stilte i lett tungvekt. Første kamp var mot ein erfaren motstandar, men Bjørn Eirik var sterkare og vant første runden etter overlegen avslutning. I finalen var strategien veldig lik, og også her vant Bjørn Eirik etter ei sterk avslutning. Han blei dermed norgesmeister.
Sist ut var Atle Lomeland i tungvekt. I første kampen viste Atle tidlig kven som var best, og med harde slag fekk han tidlig poeng og vant lett sin første runde. Finalen til Atle blei satt til å være ein del av superfinalane. Berre dei beste utøvarane får stille som ein del av dette eigne finaleshowet. Atle viste gjennom heile finalen at her fortjente han å være. Det var ein spektakulær kamp med mykje spenning. Etter eit poenggivande spark og fleire harde teknikkar var det ikkje tvil om kven som var best. Atle vant klassen sin, og på grunn av sine presentasjonar fekk han også prisen for beste deltagar.

Til topps i World Cup (Kyokushin World Federation) i Tokyo!

31 Januar 2013
Johnny Reiestad helt til topps i World Cup (Kyokushin World Federation) i Tokyo for Senior Master åpen klasse. Klubb kamerat Odd Kjetil Liland ble nr. 2 da han ble slått av Reiestad i finalen.

Begge utøverne måtte kjempe seg gjennom 3 harde kamper mot motstandere fra flere nasjonaliteter før de møttes i finalen.

Rasmus Orstad gikk 4 kamper før han til slutt endte på 3. plass i senior Mellomvekt som er en av de absolutt tøffeste klassene, meget bra resultat.

Andre deltakere fra Bryne som deltok med gode kamper uten å nå helt til topps:
Ivan Tobiassen Tungvekt
Ole Garborg Lett Tungvekt
Bjørn Eirik Orstad Mellomvekt

Totalt med barn, junior og senior var det ca 800 deltakere på stevnet.
Ca. 100 deltakere kom fra andre nasjoner en Japan.

NCIII Kyokushin Open

27 September 2012
Lørdag 3. November i Timehallen på Bryne

Kata kl. 8.30 til 11.00, Fullkontakt fra kl. 11.00

Pris: Voksne 100kr, Barn 50kr, Familie 200kr

Rent bord i Norgesmesterskapet i Drammen

20 Mars 2012
Det ble arrangert et felles Norgesmesterskap i karate i Drammen i helga og bryne stilte sterkt med 14 utøvere 3 dommere. Det var over 280 utøvere i de respektive stilartene og det ble konkurrert i alle grener.

Bryneutøverne deltok i fullkontakt og fullkontakt med begrensninger. De som stilte fra Bryne var: Ole G. Østrem, Rasmus Orstad, Bjørn Eirik Orstad, Atle Lomeland, Jurgis Gavreilovas, Oddgeir Horvei, June Arnøy, Henriette Liland, Astrid Karoline Braut, Odd Kjetil Liland, Geir Kristian Hope Kyllingstad, Ivan Tobiassen og Morten Waldeland. Liva Lagestrand måtte dessverre trekke seg på stevnedagen grunnet sykdom. Som lagledere stilte Johnny Reiestad og Ingar Johannessen. Dommere var Tom Sølve Erga og Stig Johannessen

Først ut var juniorer i fullkontakt med begrensninger. Atle Lomeland vant alle sine kamper overlegent og ble Norgesmester i gutter tungvekt. På damesiden kom Henriette Liland helt til topps og ble Norgesmester i jenter mellomvekt. Det samme ble Odd Kjetil Liland som også ble Norgesmester i tungvektsklassen. Jurgis Gavreilovas ble dessverre slått ut i første runde etter en solid innsats.
I dameklassen for fullkontakt lettvekt var det bare en motstander som stilte. Denne fikk derimot testet seg grundig mot bryneutøver og europamester June Arnøy. Kampen ble en ren maktdemonstrasjon fra Arnøy sin side som fullstendig dominerte kampen. Arnøy gikk av med seieren og var dermed Norgesmester i sin klasse. I dameklassen tungvekt viste Astrid Karoline Braut finesse og taktikk. I sine kamper var hun smart og valgte taktikker som motstanderne ikke klarte å finne ut av før det var for sent. Braut ble Norgesmester i tungvekt damer.

I klassen lett tungvekt hadde Bryne karateklubb to utøvere med seg. Morten Waldeland og Oddgeir Horvei som begge viste seg å være uslåelige på sin vei til finalen. Finalekampen ble lang, jevn og spennende men til slutt var det Oddgeir Horvei som sto igjen som vinner. En meget god og spennende kamp fra disse to utøverne.

I klassen for fullkontakt herrer var meget tøffe kamper. I mellomvekt hadde Bryne karateklubb tre utøvere. Den som imponerte mest i innledende runder var Ole G. Østrem. Han møtte en meget dyktig motstander fra Bergen. Garborg startet med knallharde slag som bergenseren ikke hadde noe mulighet for å stoppe. Når Garborg etter hvert begynte å spille på hele sitt tekniske register var bergenseren sjanseløs. Det lå klubboppgjør i luften og etter alle tre gikk videre i innledende runder var det Bjørn Eirik Orstad som møtte klubbkamerat Rasmus Orstad først. Begge viste gode teknikker og harde slag men til slutt måtte Bjørn Eirik se seg slått. Nylig gikk Bjørn Eirik opp fra lettvekt til mellomvekt og var nok ikke forberedt på at treffene er betraktelig hardere i mellomvektklassen.

I finalen som ble arrangert om kvelden møtte Ole G. Østrem klubbkamerat Rasmus Orstad. Det ble en lang og jevn kamp med to forlengelser hvor ingen ville gi seg. Til slutt var det Østrem som stakk av med seieren. Forrige gang de to møttes i finalen var det Rasmus som vant. De to klubbkameratene har dermed slått hverandre en gang hver. Ole G. Østrem ble også kåret til stevnets beste fighter.

I finalen for lettvekt møtte Geir Kristian Hope Kyllingstad nok en bergenser. Kyllingstad var nær ved å stoppe motstanderen sin allerede i første sekund med spark til hodet. Da dette ikke gikk fortsatte kampen. Tempoet var høyt og det ble gitt ekstrarunder også her. Til slutt klarte kyllingstad å hente krefter fra ukjent sted og kjørte over motstanderen i siste del av siste runde. Seieren var dermed sikret og Kyllingstad ble Norgesmester i fullkontakt lettvekt.

Oppsummering:
9 gull
2 sølv
1 bronse

4 EM gull og en bronse til Bryne!

18 Oktober 2011
Magne Kåstad vant herreklassen og June Arnøy dameklassen i Kata.

June Arnøy vant også damer lettvekt i fullkontakt, og er dermed dobbel Europamester.

Liva Lagestrand vant damer Junior mellomvekt.

Ivan Tobiassen tok tredje plass i åpen klasse for senior fullkontakt.

Dette er den beste plasseringen for Bryne Karate Klubb og Norge som også fikk en sølv i Kata Junior med Hans Kristian Havreberg og bronse i herrer senior med Geir Rune Tøge.

Dette er den beste plasseringen til både Bryne Karate Klubb og Norges Karate Kyokushinkai gjennom tidene.

Coach: Johnny Reiestad

Mattedommer Tom Sølve Erga
Hjørnedommer Magne Kåstad (2. dag)

Bryne Karateklubb tok godt for seg i Norgesmesterskapet i fullkontakt Karate i helgen

21 Mars 2011
Norges Kampsport Forbund arrangerte i helgen Norgesmesterskap i karate for alle karatestiler. Stevnet som ble avholdt i Oslo er det andre i rekken av felles NM.
Det var over 300 utøvere i de respektive stilartene og det ble konkurrert i alle grener.
Bryne Karateklubb stilte sterkt med 12 utøvere 5 dommere.

Bryne utøverne deltok i fullkontakt og fullkontakt med begrensninger. De som stilte fra Bryne var: Ole G. Østrem, Rasmus Orstad, Bjørn Eirik Orstad, Atle Lomeland, Scott Våland, Oddgeir Horvei, June Arnøy, Liva Lagestrand, Henriette Liland, Geir Åge Liland, Astrid Karoline Braut, Tor Olav Høyekvam. Som lagledere stilte Johnny Reiestad og Odd Kjetil Liland.

Først ut var juniorer i fullkontakt med begrensninger. Henriette Liland og Scott Våland fikk begge en flott 3 plass. Lagkamerat Atle Lomeland vant en overbevisende seier i sin finale og ble Norgesmester i gutter tungvekt. På damesiden gikk Liva Lagestrand helt til topps og ble Norgesmester i jenter mellomvekt. De øvrige juniorutøverne kjempet meget bra men klarte dessverre ikke å komme til topps denne gang.

I dameklassen for fullkontakt lettvekt var det dessverre ingen motstandere som stilte og derfor viste June Arnøy sportslig mot og stilte opp i klassen mellomvekt. I denne klassen møtte June Arnøy en 12 kilo tyngre motstander som hun gikk jevnt med i to runder. Dessverre nådde ikke June helt til topps denne gang men kjempet meget godt.

I klassen for fullkontakt herrer ble det kjempet hardt i innledende runder. Det stod til slutt igjen to Bryne utøvere i mellomvekt og en i lettvekt.

Disse finalekampene ble arrangert innendørs på Ullevål stadion litt senere på kvelden. Hensikten var å vise frem det ypperste innen kampsport i Norge og det var plukket ut to finalekamper i hver karategren. Først ut var Bjørn Eirik Orstad. Han hadde tidligere i konkurransen imponert med og regelrett kjørte over motstanderen sin i første kamp. I finalen møtte han en meget dyktig og rutinert utøver fra Bergen. Denne ble dessverre for sterkt for Bjørn Eirik som måtte se seg slått etter to harde runder og endte dermed på andre plass.

I klassen mellomvekt var det duket for internt Bryne oppgjør mellom regjerende Norges Mester Ole Garborg Østrem og Rasmus Orstad, begge to er erfarne landslagsutøvere i fullkontakt og meget dyktige. Det var en spennende kamp hvor begge viste gode teknikker og god taktikk. I siste sekund i siste runde klarte Orstad å komme inn med et hardt og velrettet saltospark til hodet på Østrem som gikk ned for telling. Han var imidlertid kjapt oppe igjen men scoringen var et faktum. Rasmus Orstad ble dermed Norgesmester i fullkontakt og Ole Garborg Østrem kom på andre plass. Med seg på pallen hadde de Oddgeir Horvei som tok tredje plass.

Medaljer for Bryne karateklubb i Norges cup stevne

22 November 2010
Lørdag den 20. november deltok Bryne karateklubb med 6 utøvere i sesongens siste Norges Cup stevne i Lørenskog.

Landslags utøver Rasmus Orstad var i en klasse for seg selv i mellomvekt fullkontakt. Etter en suveren seier i semifinalen møtte han klubbkamerat Oddgeir Horvei i finalen. Horvei forsvarte seg tappert, men måtte tilslutt se seg slått av Orstad. Semifinalen ble derimot vunnet av Horvei etter tre meget jevne og harde runder mot Tor Olav Høyekvam, også han fra Bryne KK.

For første gang ble det konkurrert i åpen klasse kata med damer og herrer i samme klasse. June Arnøy tok utfordringen med en suveren seier og ble i tillegg tildelt prisen for beste kvinnelige utøver. Arnøy har hatt en fin utvikling med flere gode resultater, hennes neste mål er NM i mars og forhåpentligvis kvalifisering til EM i kata høsten 2011. Rasmus Orstad fikk også vist seg frem i kata med en solid tredje plass.

God innsats også av Henriette Liland og Atle Lomeland som begge tok hver sin andreplass i fullkontakt med begrensning for Junior.

Sammenlagt seier i Norges CupRasmus Orstad vant sammenlagt seier i Norges Cup 2010. Med tredje plass i NM og seier i begge NC stevnene vant han en klar sammenlagt seier. Orstad satser hardt på videre utvikling og har som mål å stabilisere seg på et høyere internasjonalt nivå i løpet av de neste årene. Neste utfordringer blir NM i mars og EM for vektklasser i mai.NM gull til Bryne Karateklubb

22 Mars 2010
Det ble for første gang arrangert et felles norgesmesterskap i karate i Bergen i helga og Bryne stilte med 5 utøvere og 4 dommere. Det er første gang at det blir arrangert et NM for alle karatestiler. Det var totalt 314 utøvere i de respektive stilartene og det ble konkurrert i alle grener.

Bryneutøverne deltok i fullkontakt og fullkontakt med begrensninger.
Ole Garborg Østrem og Rasmus Ortsdad stilte i klassen fullkontakt mellomvekt sammen med debutant Magnus Ottesen.
I klassen for fullkontakt med begrensninger stilte Odd Kjetil Liland i klassen lett tungvekt og i mellomvekt stilte Oddgeir Horvei. Som dommere stilte Tom Sølve Erga, Ingar Johannessen, Stig Jakobsen og Linn Erga.


Først ut var Oddgeir Horvei. Han måtte dessverre se seg slått etter første runde av en meget dyktig motstander, men presterte likevel meget bra.
Dernest var det Rasmus Orstad sin tur. Han avsluttet kampen etter 32 sekunder med knock out, som for øvrig var stevnets raskeste. Rasmus måtte dessverre se seg slått i kampen etterpå etter en meget tvilsom avgjørelse. Rasmus endte dermed på en delt 3 plass. Videre i mellomvekt møttes Bryneutøverne Ole Garborg Østrem og debutant Magnus Ottesen. Østrem viste rutine og gikk av med seieren i første runde. Ottesen viste likevel meget lovende takter og Østrem fikk god motstand. I finalen viste Garborg rutine og presset sin motstander med harde rette teknikker. Etter 2 runder hadde Østrem et solid overtak og gikk av med seieren og ble dermed Norgesmester i fullkontakt mellomvekt. Ottesen havnet på delt 3 plass i denne klassen.

I klassen lett tungvekt fikk Odd Kjetil en stri tørn med en vanskelig motstander som likte å klenge. Liland fant ikke riktig taktikk mot denne vanskelige motstanderen og måtte se seg slått etter to runder på dommeravgjørelse. Liland havnet dermed på en 2 plass i denne klassen.

Rasmus Orstad vant premie for raskeste seier.
Ole Garborg Østrem ble kåret til stevnets beste utøver, som er meget prestisjefylt i denne sporten.Seier i Dutch Open

8 Mars 2010
Det ble arrangert Dutch Open i fullkontakt karate lørdag. På det norske laget stilte Odd Kjetil Liland i lett tungvekt og Rasmus Orstad i mellomvekt, begge fra Bryne karateklubb. Fra Kvinesdal Karateklubb stilte Ivan Tobiassen i tungvektsklassen. Totalt var det 56 påmeldte til helgens internasjonale konkurranse.

Rasmus Orstad imponerte stort ved å ryste sin motstander tidlig i kampen med et spektakulært spark. Dette satte hans tyske motstander ut av spill og Orstad gikk av med en soleklar seier. Etter litt venting var det klart for neste kamp. I denne kampen var det litt mer motstand for Orstad men han klarte likevel å holde fokus. Teknikkene satt slik som de skulle og Orstad tok en klar seier. I finalen fulgte han samme taktikk og motstanderen var ute for telling etter et snaut minutt. Rasmus Orstad gikk dermed av med seieren i mellomvekt.

Ivan Tobiassen viste meget lovende takter i tungvekt og etter slag og spark var utvekslet var Tobiassen i finalen. I siste kamp fant Tobiassen kjapt ut at det er tøft på toppen. Han møtte en meget sterk og rutinert utøver fra Tyskland som han til slutt måtte se seg slått av. Tobiassen bet imidlertid godt ifra seg og havnet på en meget bra andre plass

Odd Kjetil Liland som er fast landslagsutøver hadde ikke helt dagen med seg. Etter både magesjau og influensa var nok ikke formen helt slik som den skulle være. Hans tyske motstander viste seg å være sterk, og Liland endte derfor opp med tap i andre runde i stevnet.

Neste utfordring kommer allerede 21. mars, da arrangeres NM i Haukelandshallen i Bergen.
Bryne Karateklubb deltar med sitt ”fighting team” med nybakt mester Rasmus Orstad i spissen.