Klubb Relatert

Har du lyst å begynne med karate?

16 August 2017

Har du lyst å begynne med karate?

Bryne karateklubb skal starte opp med eget Barneparti.

Det vil være for barn i alderen 6 - 9 år.
Det vil si fra og med det året de fyller 6 år.

Det vil bli felles oppstart i lag med det vanlige nybegynnerpartiet på Bryne skole.
Mandag 28. august kl 18:00

Dere vil der få tildelt egen treningstid. I første omgang så vil det bli trening for Barnepartiet mandager kl 17:00 - 17:45/18:00.

Møt opp i lette treningsklær.

Oppstart etter sommeren

14 August 2017

Det vil bli oppstart for karaten torsdag 17. august (10 Kyo og over)

Nybegynnere våren 2017

2 Januar 2017

Oppstart etter sommeren

5 August 2016

Det vil bli oppstart for karaten torsdag 18. august (10 Kyo og over).

Oppstart nybegynnere er mandag 29. august kl. 18.00 på Bryne skule.

26 Oktober 2010
Bryne karateklubb inviterer til klubbstevne lørdag 13. november kl 10.00 på Bryne skole. Det vil bli konkurert i Fullkontakt med begrensninger.

Det blir delt inn i vektklasser i:
gutter 10-12, jenter 10-12
gutter 13-14, jenter 13-14
gutter 15-17, jenter 15-17
herrer 18++, damer 18 ++

Vi følger Norges Kampsportforbund godkjente regelverk for fullkontakt karate m/begrensninger.
Se: http://www.kampsport.no/karate

Deltagerene må selv skaffe seg nødvendigt utstyr, det er følgende: leggbekytter-susp for guttene-brystbeskytter for jenter over 15 år- tannbeskyttelse- evt. egne hansker kan brukes(kun hele hansker som dekker alt).
Klubben har vest-hjelm og hansker.

Dette er et stevne for de uerfarne, det vil si at de som har konnkurert i NM eller Norgeskupp-stevne og lignende ikke kan delta.

Ta med godt humør og pågangsmot (kanskje noe å spise og drikke)

Møt opp i god tid før stevnet starter.

19 April 2010
Bryne karateklubb inviterer til klubbstevne lørdag 8. mai kl 10.00 på Bryne skole. Det vil bli konkurert i Fullkontakt med begrensninger.
Det blir delt inn i vektklasser i: gutter 10-12, jenter 10-12
gutter 13-14, jenter 13-14
gutter 15-17, jenter 15-17
herrer 18++, damer 18 ++
Se: http://www.kampsport.no/karate

Klubben har vest-hjelm og hansker.

Ta med godt humør og pågangsmot (kanskje noe å spise og drikke)

Møt opp i god tid før stevnet starter.

26 Oktober 2009
Bryne Karateklubb vil den 21. november arrangere et klubbstevne. Stevnet er for alle graderte i klubben, fra 10 år og oppover. Klassene blir delt inn etter alder vekt og kjønn. Det blir et semikontaktstevne, der utøverene må Bruke beskyttelse som hansker, legg / vrist, tannbeskyttere, hjelm, Gr, brystbeskytter og vest. Klubben holder vest, hjelm og hansker, resten må utøverene skaffe selv.
Det vil bli delt ut informasjon på treningen.

Det vil denne gangen bli en egen klasse for de erfarne utøverene.

Norges Kampsportforbund godkjente regelverk for fullkontakt karate med begrensninger.

Vellykket NKKO Sommerleir

30 Juni 2008
Bryne Karateklubb stilte med hele 38 av totalt 137 deltakere på NKKO sin sommerleir på Lista den 25.-29. Juni.
Det var også i år en innholdsrik og vellykket leir. Den siste dagen ble for noen av utøverne ekstra spennende, da avholdt NKKO sin årlige sortbeltegradering.

Hele 6 utøvere fra Bryne KK kunne motta sin nye grad etter hardt arbeid i opptil 4 timer med basic, kata, styrke øvelser og kamp.

Den største fysiske styrkeprøven var nok kampene utøverne måtte gjennom mot stadig nye og uthvilte motstandere: 20 kamper til 1. Dan, 30 kamper til 2. Dan og hele 40 kamper til 3. Dan.

Disse fikk alle sine velfortjente grader etter en tøff gradering:-Sensei Johnny Reiestad, Sandan (3. Dan)
-Sempai Ingar Johannessen, Nidan (2. Dan)
-Sempai Rune Quevedo Shodan, (1. Dan)
-Sempai Ole Garborg Østrem, Shodan (1. Dan)