Alle Nyhetene

Side: 1 2 3 4 > >>

Oppstart & Nybegynnere Våren 2018

1 Januar 2018

Har du lyst å trene karate.


Bryne Karateklubb starter opp med nytt kurs for nybegynnere:
Torsdag 11. januar, kl 17:45 i gymsalen på Bryne skole


Opptak fra begynte 5. klasse og oppover.


Passer for alle uansett alder og kjønn.


For andre er oppstart tirsdag 2.januar
Oransje-blåbelter kl 17:30
Gulbelter og oppover kl 19:15
Barnepartiet(graderte) oppstart mandag 8.jan kl 17:00

Har du lyst å begynne med karate?

16 August 2017

Har du lyst å begynne med karate?


Bryne karateklubb skal starte opp med eget Barneparti.


Det vil være for barn i alderen 6 - 9 år. 
Det vil si fra og med det året de fyller 6 år.


Det vil bli felles oppstart i lag med det vanlige nybegynnerpartiet på Bryne skole.
Mandag 28. august kl 18:00


Dere vil der få tildelt egen treningstid. I første omgang så vil det bli trening for Barnepartiet mandager kl 17:00 - 17:45/18:00.


Møt opp i lette treningsklær.


  

Oppstart etter sommeren

14 August 2017

 Det vil bli oppstart for karaten torsdag 17. august (10 Kyo og over) 

Nybegynnere våren 2017

2 Januar 2017

Oppstart etter sommeren

5 August 2016

Det vil bli oppstart for karaten torsdag 18. august (10 Kyo og over).


Oppstart nybegynnere er mandag 29. august kl. 18.00 på Bryne skule.


 

Bryne Open 30. mai 2015

6 Juni 2015

Osu!


Hei alle sammen.


Vil takke alle sammen for nok en gang ett vell gjennomført stevne. Vi ha igjen vist at dette er vi flinke til.


Dere har alle gjort en kjempejobb.


Vil også få takke de som har vert med å sponset oss:


Coop Mega Nærbø


Gilde


Tine ost


Stavnheim nå Vibe


Coca Cola


Bryne Bowling


Vil også få takke alle som har vert så snille og stilt med kaker/boller

NM Trondheim 2015

16 Februar 2015
I helga blei det arrangert NM i karate i Trondheim. Bryne stilte mannsterkt opp med 7 utøvarar i kamp og 2 i kata. Stian Mossige og Astrid Caroline Hansen Braut var først ut i kata. Etter første runde låg Astrid på ein foreløpig andre plass, men i finalerunden var ho aller best og kom dermed på 1. plass og blei noregsmeister i kata for damer. Stian kom dessverre ikkje vidare i klassen for juniorer kor det var veldig mange påmeldte.
I kamp derimot er Stian i sitt ess og vant suverent sin første kamp mot ein motstandar han tidligare har beseira to gongar. I finalen møtte han Henning Herigstad som også er frå Bryne Karate Klubb. Det var ein jamn kamp som kunne gått begge vegar, men til slutt var det Stian som gjekk av med sigeren og blei norgesmeister i gutar mellomvekt. Henning fekk dermed sølv. I finalen gutar tungvekt var det Ole Hermansen som representerte Bryne. Her var det ingen tvil om kven som var best, og etter mange harde spark gjekk Ole av med sigeren og vant klassen sin.
I fullkontakt hadde Bryne fire utøvarar. Først ut var Geir Kristian Hope Kyllingstad i lettvekt. Geir Kristian er ein erfaren utøvar og la inn mange gode spark og vant semifinalen. I finalen møtte han ein spretten utøvar som var vanskelig å kome inn på. Kampen var likevel jamn og blei først avgjort då Geir Kristian blei knocka ut. Geir Kristian kom dermed på ein solid andre plass. I mellomvekt stilte Rasmus Orstad. Han gjorde kort prosess med harde spark som sette motstandaren ute av stand til å fortsette. Rasmus vant dermed klassen sin. Bjørn Eirik stilte i lett tungvekt. Første kamp var mot ein erfaren motstandar, men Bjørn Eirik var sterkare og vant første runden etter overlegen avslutning. I finalen var strategien veldig lik, og også her vant Bjørn Eirik etter ei sterk avslutning. Han blei dermed norgesmeister.
Sist ut var Atle Lomeland i tungvekt. I første kampen viste Atle tidlig kven som var best, og med harde slag fekk han tidlig poeng og vant lett sin første runde. Finalen til Atle blei satt til å være ein del av superfinalane. Berre dei beste utøvarane får stille som ein del av dette eigne finaleshowet. Atle viste gjennom heile finalen at her fortjente han å være. Det var ein spektakulær kamp med mykje spenning. Etter eit poenggivande spark og fleire harde teknikkar var det ikkje tvil om kven som var best. Atle vant klassen sin, og på grunn av sine presentasjonar fekk han også prisen for beste deltagar.

Til topps i World Cup (Kyokushin World Federation) i Tokyo!

31 Januar 2013
Johnny Reiestad helt til topps i World Cup (Kyokushin World Federation) i Tokyo for Senior Master åpen klasse. Klubb kamerat Odd Kjetil Liland ble nr. 2 da han ble slått av Reiestad i finalen.

Begge utøverne måtte kjempe seg gjennom 3 harde kamper mot motstandere fra flere nasjonaliteter før de møttes i finalen.

Rasmus Orstad gikk 4 kamper før han til slutt endte på 3. plass i senior Mellomvekt som er en av de absolutt tøffeste klassene, meget bra resultat.

Andre deltakere fra Bryne som deltok med gode kamper uten å nå helt til topps:
Ivan Tobiassen Tungvekt
Ole Garborg Lett Tungvekt
Bjørn Eirik Orstad Mellomvekt

Totalt med barn, junior og senior var det ca 800 deltakere på stevnet.
Ca. 100 deltakere kom fra andre nasjoner en Japan.

NCIII Kyokushin Open

27 September 2012
Lørdag 3. November i Timehallen på Bryne

Kata kl. 8.30 til 11.00, Fullkontakt fra kl. 11.00

Pris: Voksne 100kr, Barn 50kr, Familie 200kr

Rent bord i Norgesmesterskapet i Drammen

20 Mars 2012
Det ble arrangert et felles Norgesmesterskap i karate i Drammen i helga og bryne stilte sterkt med 14 utøvere 3 dommere. Det var over 280 utøvere i de respektive stilartene og det ble konkurrert i alle grener.

Bryneutøverne deltok i fullkontakt og fullkontakt med begrensninger. De som stilte fra Bryne var: Ole G. Østrem, Rasmus Orstad, Bjørn Eirik Orstad, Atle Lomeland, Jurgis Gavreilovas, Oddgeir Horvei, June Arnøy, Henriette Liland, Astrid Karoline Braut, Odd Kjetil Liland, Geir Kristian Hope Kyllingstad, Ivan Tobiassen og Morten Waldeland. Liva Lagestrand måtte dessverre trekke seg på stevnedagen grunnet sykdom. Som lagledere stilte Johnny Reiestad og Ingar Johannessen. Dommere var Tom Sølve Erga og Stig Johannessen

Først ut var juniorer i fullkontakt med begrensninger. Atle Lomeland vant alle sine kamper overlegent og ble Norgesmester i gutter tungvekt. På damesiden kom Henriette Liland helt til topps og ble Norgesmester i jenter mellomvekt. Det samme ble Odd Kjetil Liland som også ble Norgesmester i tungvektsklassen. Jurgis Gavreilovas ble dessverre slått ut i første runde etter en solid innsats.
I dameklassen for fullkontakt lettvekt var det bare en motstander som stilte. Denne fikk derimot testet seg grundig mot bryneutøver og europamester June Arnøy. Kampen ble en ren maktdemonstrasjon fra Arnøy sin side som fullstendig dominerte kampen. Arnøy gikk av med seieren og var dermed Norgesmester i sin klasse. I dameklassen tungvekt viste Astrid Karoline Braut finesse og taktikk. I sine kamper var hun smart og valgte taktikker som motstanderne ikke klarte å finne ut av før det var for sent. Braut ble Norgesmester i tungvekt damer.

I klassen lett tungvekt hadde Bryne karateklubb to utøvere med seg. Morten Waldeland og Oddgeir Horvei som begge viste seg å være uslåelige på sin vei til finalen. Finalekampen ble lang, jevn og spennende men til slutt var det Oddgeir Horvei som sto igjen som vinner. En meget god og spennende kamp fra disse to utøverne.

I klassen for fullkontakt herrer var meget tøffe kamper. I mellomvekt hadde Bryne karateklubb tre utøvere. Den som imponerte mest i innledende runder var Ole G. Østrem. Han møtte en meget dyktig motstander fra Bergen. Garborg startet med knallharde slag som bergenseren ikke hadde noe mulighet for å stoppe. Når Garborg etter hvert begynte å spille på hele sitt tekniske register var bergenseren sjanseløs. Det lå klubboppgjør i luften og etter alle tre gikk videre i innledende runder var det Bjørn Eirik Orstad som møtte klubbkamerat Rasmus Orstad først. Begge viste gode teknikker og harde slag men til slutt måtte Bjørn Eirik se seg slått. Nylig gikk Bjørn Eirik opp fra lettvekt til mellomvekt og var nok ikke forberedt på at treffene er betraktelig hardere i mellomvektklassen.

I finalen som ble arrangert om kvelden møtte Ole G. Østrem klubbkamerat Rasmus Orstad. Det ble en lang og jevn kamp med to forlengelser hvor ingen ville gi seg. Til slutt var det Østrem som stakk av med seieren. Forrige gang de to møttes i finalen var det Rasmus som vant. De to klubbkameratene har dermed slått hverandre en gang hver. Ole G. Østrem ble også kåret til stevnets beste fighter.

I finalen for lettvekt møtte Geir Kristian Hope Kyllingstad nok en bergenser. Kyllingstad var nær ved å stoppe motstanderen sin allerede i første sekund med spark til hodet. Da dette ikke gikk fortsatte kampen. Tempoet var høyt og det ble gitt ekstrarunder også her. Til slutt klarte kyllingstad å hente krefter fra ukjent sted og kjørte over motstanderen i siste del av siste runde. Seieren var dermed sikret og Kyllingstad ble Norgesmester i fullkontakt lettvekt.

Oppsummering:
9 gull
2 sølv
1 bronse